Stanislav Černák Šport

Zvolenčanka sa stala skokankou mesiaca: Martina Repiská je naj bedmintonistkou januára na Slovensku

Talentovaná zvolenská rodáčka Martina Repiská zaznamenala v januári zaujímavý úspech. Momentálne sa táto mladá hráčka pripravuje na ďalší priebeh sezóny v Dánsku.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčanka sa stala skokankou mesiaca: Martina Repiská je naj bedmintonistkou januára na Slovensku
Zdroj: Dnes24.sk

Slovenský bedmintonový portál založil novinku, kde bude vyhlasovať najlepšieho hráča a hráčku (tzv. osobnosti mesiaca), ktorým sa v uplynulom mesiaci darilo najviac na slovenskej alebo medzinárodnej scéne. Medzi ženami sa tejto pocty dostalo talentovanej Zvolenčanke Martine Repiskej z klubu Slávia TU Zvolen.

Talentovaná Repiská by sa dala nazvať aj „skokankou“ mesiaca, pretože sa jej spomedzi slovenských bedmintonistov najviac darilo na medzinárodnej scéne. Vo svetovom rebríčku si polepšila o 36 miest, momentálne sa nachádza na 227. pozícii. Tomuto skoku vďačí najmä tomu, že na turnaji v portugalskom Estorile postúpila z kvalifikácie do hlavného pavúka. Konečnou jej bolo 2. kolo, ale vďaka tomuto úspechu si do svetového bedmintonového rebríčka pripísala až 920 bodov.

Zvolenská rodáčka Martina Repiská sa v súčasnosti pripravuje v medzinárodnom certifikovanom centre v dánskom meste Odense pod dohľadom špičkových trénerov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM