Stanislav Černák Hokej

Zvolenčanky rozhodli o najsexi hokejistovi a tu je jeho reakcia: Som rád, že som v kurze aj po svadbe!

V ankete o najsexi hráča HKM Zvolen sme síce medailu neodovzdávali, ale zvolenské fanúšičky si svojich favoritov vybrali. Zaujímala nás aj reakcia víťaza Lukáša Juríka (32).

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčanky rozhodli o najsexi hokejistovi a tu je jeho reakcia: Som rád, že som v kurze aj po svadbe!
Zdroj: Dnes24.sk

Zvolenské dievčatá – fanynky aj nefanynky – sme nedávno v uliciach Zvolena oslovili s otázkou. Kto je podľa vás najkrajší hokejista a prečo? Najviac hlasov od zvolenských báb dostal napokon samotný kapitán HKM Zvolen, Lukáš Jurík.

„Prijal som to s úsmevom na tvári. Milo ma to prekvapilo a som rád, že som stále „v kurze“ aj po svadbe,“ zhodnotil so smiechom pre náš portál samotný víťaz našej ankety.

Ako nám prezradil zvolenský kapitán, túto informáciu sa dozvedel od manželky. „Vlastne mi to povedala manželka s úsmevom, ani som o tom nevedel. Bola rada, zasmiali sme sa na tom, ale nejak sme to nepreberali,“ priblížil.

Zvedaví sme boli aj na reakciu jeho okolia, prípadne spoluhráčov. „V šatni sme to so spoluhráčmi ani nejako nepreberali, spomenuli to, no skôr kamoši na Facebooku mi to humorne komentovali,“ dodal charizmatický hokejista.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM