Stanislav Černák Šport

Zvolenčanky stále na čele tabuľky: Rozbehnutý Slávistický vlak nezastavili ani Kysučanky

Aj po ďalších dvoch zápasoch volejbalovej I. ligy Stred sú naše Slávistky na čele tabuľky. Tento krát si na domácej palubovke zmerali sily s Kysuckým Novým Mestom.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčanky stále na čele tabuľky: Rozbehnutý Slávistický vlak nezastavili ani Kysučanky
Zdroj: Dnes24.sk

Vo zvolene sa predstavil húževnatý súper, ktorý už proti zvolenským volejbalistkám dokázal bodovať. Našťastie zverenkyne trénera Martina Rašnera neponechali nič náhode a dokázali Kysučanky zdolať dvakrát 3:0.

„Hrali sme s húževnatým súperom, ktorý nás v priebehu súťaže pripravil o body. K zápasu sme preto pristúpili s plnou vážnosťou, čo sa prejavilo aj na jednoznačnom výsledku. Zatlačili sme súpera na podaní a ten mal potom problém vytvoriť rozohru, v ktorej by získaval body,“ povedal manažér zvolenských hráčok Ľubomír Havran a pokračoval, „Našou slabinou bol hlavne príjem podania, aj ten sa výrazne zlepšil v druhom zápase. Spokojný bol nakoniec aj tréner junioriek, keď mu dobre zahrali aj jeho zverenkyne Hanka Ondrejmišková a Kaja Seidlová.“

TJ Slávia TU Zvolen – Kysucké Nové Mesto 3:0 (18,13,20)

TJ Slávia TU Zvolen – Kysucké Nové Mesto 3:0 (13,16,11)

Zostava Zvolen: Osvaldová – C, Eleková, Seidlová, Volfová, Hlaváčová, Balážová, libero Trnavská (Cieslarová, Boháčiková, Ondrejmišková, Fridrichová )

Tréner: Martin Rašner, Rozhodoval: Kohút, Diváci: 40

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM