Kultúra

Zvolenčanov čaká posledné nedeľné korzo: Tešte sa na bohatý program, príde aj Bičan so súťažou 5 proti 5

Posledná júnová nedeľa bude pre Zvolenčanov opäť v znamení korzovania. Taktiež bude mať prívlastok posledný. Môžete sa tešiť na naozaj zaujímavý program!

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčanov čaká posledné nedeľné korzo: Tešte sa na bohatý program, príde aj Bičan so súťažou 5 proti 5
Zdroj: Dnes24.sk

Nedeľa bola vždy synonymom pohody, radosti, oddychu, príjemného posedenia a prechádzky. To všetko sa v júni odohrávalo priamo na námestí SNP. Zmrzlina, kávička, koláčik, detské hry a zábava pod stromami, piknik či nedeľná škola tanca, také bolo júnové korzo. Zvolenčania si ho obľúbili.

„Už 28.júna sa s ním rozlúčime a spoločne oslávime prichádzajúce prázdniny,“ povedala hovorkyňa mesta Eva Ježovičová. Tri oriešky už teraz pripravujú túto oslavu, ktorá bude plná farieb. Deti sa budú môcť zabaviť pri výrobe rôznych ozdôb a pokojne si môžu aj zatancovať. Do tanca im bude hrať hudba z muzikálu Na skle maľované.

Súčasných Jánošíkov bude zastupovať Andrej Bičan, ktorý bude moderovať súťaž 5 proti 5. „V tímoch sa proti sebe postavia účastníci minulých korz ako Marks či Vladena Škorvagová a vedenie mesta – primátorka, viceprimátor, poslanci. Bude to určite zaujímavý duel,“ doplnila hovorkyňa.

Vrcholom programu bude sám pán Kráľ, apropo Milo Kráľ so svojím bandom. Predstaví svoj album plný „piesní napáchnutých divadlom“. „Posledné korzo bude teda jedno veľké divadlo. Veríme, že zábava na ňom bude ale skutočná,“ dodala Ježovičová.

Foto: ilustračné (Pavel Albert)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM