Alžbeta Paulíková Šport

Zvolenské volejbalistky vs. hráčky COP Nitra? Súperky rozbili náš príjem, neuhrali sme ani jediný set

Zvolenčanky v Nitre tvrdo bojovali. Domáce hráčky im však takmer každú snahu zmarili. Naše dievčatá tak odchádzali z mesta pod Zoborom sklamané.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenské volejbalistky vs. hráčky COP Nitra? Súperky rozbili náš príjem, neuhrali sme ani jediný set
Zdroj: Dnes24.sk

Zvolenčanky nastúpili proti mladým volejbalistkám z Nitry so sebavedomím. To však po prvých podaniach začalo opadávať. Naše hráčky však získali ďalšiu cennú skúsenosť.

„Pricestovali sme na zápas s vedomím, že nastúpime proti mladému výberu slovenských talentov. Skúsenosť bola síce na našej strane, ale neprejavila sa na ihrisku. Súper výborne podával a doslova rozbil náš príjem natoľko, že sme si nedokázali vytvoriť iné pozície ako ťažké nahrávky z poľa. Prejavilo sa to aj na pohode hráčok, ktoré zneisteli na každom poste a výsledkom bolo naťahovanie sa so súperom o každý bod. V závere každého setu sme spravili niekoľko nevynútených chýb a pripravili sa tak o možnosť zabojovať o sety. Ďakujeme našim divákom, ktorý nám spravili v Nitre domáce prostredie, gratulujeme súperovi k víťazstvu a už sa sústreďujeme na ďalšie kolo, v ktorom privítame Kežmarok,“ uviedol Ľubomír Havran, manažér TJ Slávia TU Zvolen.

Zostava: Hešková, Osvaldová, Sásiková, Tomašeková, Nociarová, Poláčiková (Danková, Hešková, Hríbiková, Tužinská© ) libero Trnavská, Moravčíková

COP Nitra – Zvolen 3:0 (22, 22, 20)

Rozhodovali: Svorenčík, Juráček

Diváci: 40

Čítajte tiež:

Napäté pohronské derby Bystrice so Zvolenom: O víťazovi sa rozhodlo až v predĺžení

Mišo (15) vstúpil na ľad a prepísal históriu najvyššej súťaže: Tromfol aj Gáboríka!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM