Stanislav Černák Rôzne

Zvolenskí dobrodruhovia napokon do Afriky nepocestujú: Zmena pravidiel počas súťaže!

Aj vy ste sa snažili pomôcť zvolenským dobrodruhom, aby získali spiatočné letenky do Afriky. Tie sa im nakoniec získať nepodarilo. Prečo?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenskí dobrodruhovia napokon do Afriky nepocestujú: Zmena pravidiel počas súťaže!
Zdroj: Dnes24.sk

Tím mladých dobrodruhov zo Zvolena v zložení Michal Žihlavník (26), Soňa Čermáková (20), Matej Nemky (29) a Peter Žuffa (25) sa počas júna pokúšal vyhrať vďaka krátkemu videu spiatočné letenky do Juhoafrickej republiky.

Slovenský tím sa dlho držal na prvej pozícii, avšak noc pred ukončením hlasovania ich predbehli Gréci. Pôvodne malo vyhrať video, ktoré bude mať najviac lajkov, no pravidlá sa počas súťaže zmenili. „Vyhrať malo video s najväčším počtom lajkov, no potom to z podmienok zmizlo,“ prezradil Michal Žihlavník.

Letecká spoločnosť South African Airways, napokon rozhodla o víťaznom videu sama. Zo spiatočných leteniek sa neradovali ani Gréci, ktorí predbehli naše družstvo v počte lajkov. Video, ktoré zvíťazilo natočila štvorica dievčat z Kórey, Indie, Francúzska a Kolumbie. V Kapskom Meste, hlavnom meste Juhoafrickej repubiky, majú zabezpečené ubytovanie na šesť nocí, vrátane stravy.

„Chcela by som sa v mene celého nášho tímu veľmi pekne poďakovať za spoluprácu a podporu v našom snažení v súťaži. Bohužiaľ, neuspeli sme, no napriek všetkému si neskutočné vážime ochotu a pomoc od všetkých ľudí,“ poďakovala sa na záver členka tímu Soňa Čermáková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM