Barbara Dallosová Krimi

Zvolenskí muži zákona hľadajú Mariana (32). Polícia: Ženu pripravil o tisíce eur!

Zvolenská polícia prosí občanov o pomoc pri pátraní. Hľadá Mariana (32), ktorý sa vraj môže pohybovať v našich končinách. Podľa polície práve tento mladík ženu pripravil o tisíce eur!

Ilustračný obrázok k článku Zvolenskí muži zákona hľadajú Mariana (32). Polícia: Ženu pripravil o tisíce eur!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 32-ročnom Marianovi Vargiczovi z Lučenca.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície vo Zvolene požiadal o vyhlásenie pátrania po hľadanom Marianovi Vargiczovi, vo veci prečinu podvodu. Podľa polície sa hľadaný konkrétne v tento veci dopustil podvodu na dôchodkyni, ktorú týmto skutkom pripravil o peniaze.

,,Obvinený 24. 7. v popoludňajších hodinách zatelefonoval do miesta bydliska poškodenej 74-ročnej dôchodkyne z Budče a podvodným konaním ju pripravil o 4 680 eur. Polícia po prijatí trestného oznámenia začala trestné stíhanie a podľa popisu páchateľa poškodenou zostavili identikit páchateľa. Po vypočutí svedkov a zabezpečení dôkazov z vyšetrovacieho spisu je jednoznačne preukázané, že skutok spáchal obvinený," povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Podľa informácií od polície sa Marian naposledy pohyboval po meste Lučenec, avšak nie je vylúčené, že sa pohybuje aj po iných susedných okresoch.

,,Pozor, hľadaný bol v minulosti obvinený aj z násilnej trestnej činnosti (3× lúpež)," vystríha Faltániová. Obvinený muž má byť 160 cm vysoký, silnej postavy, má čierne vlasy a hnedé oči.

,,Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158," vyzýva na záver hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM