Stanislav Černák Krimi

Zvolenskí policajti hľadajú Veroniku (17): Je tehotná a nezvestná už 20 dní

Zvolenskí policajti vyhlásili pátranie po tínedžerke Veronike (17), ktorá je nezvestná už 20 dní. Mladé dievča je navyše tehotné!

Ilustračný obrázok k článku Zvolenskí policajti hľadajú Veroniku (17): Je tehotná a nezvestná už 20 dní
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej Veronike Botovej (17) z Cinobane. Nezvestná podľa polície odišla 20. septembra 2014 v čase o 14:30 z detského domova v Korytárkach na neznáme miesto a doposiaľ nepodala o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie.

„V súčasnosti je v 3 až 4 mesiaci gravidity. Uviedla, že ide k rodičom do miesta trvalého bydliska,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Policajti uviedli aj popis nezvestnej tínedžerky: je približne 160 cm vysoká, štíhlej postavy, má dlhé hnedé vlasy.

Popis oblečenia: naposledy mala oblečené čierne tepláky s bielym nápisom Panda, červeno – biele pásikované tielko, šedú mikinu s hviezdičkami, čierne botasky s bielym nezisteným nápisom. Pri sebe mala čipovú kartu a menšiu šedú tašku s oblečením.

„Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej Veronike Botovej oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ dodala Faltániová.

Pátranie po nezvestnej tínedžerke Veronike (17)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM