Eva Drugdová Krimi

Zvolenskí policajti opäť na bicykloch. Budú hliadkovať v ťažšie dostupnom teréne

Možno ste už v uliciach zaregistrovali policajtov na dvoch kolesách. Kde všade budete môcť naraziť na cyklohliadky Mestskej polície?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenskí policajti opäť na bicykloch. Budú hliadkovať v ťažšie dostupnom teréne
2
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

Zvolenská mestská polícia obnovila cyklohliadku. Mestskí policajti tak budú pôsobiť aj na miestach, kde sa pre zákaz nemožno dostať autom, prípadne na miestach, kde je prístup s vozidlom komplikovaný. „Od 1. júna 2017 sú v uliciach mesta opäť cyklohliadky mestskej polície. Budú prioritne pôsobiť a hliadkovať v ťažšie dostupnom teréne, hlavne v chatových a záhradkárskych oblastiach, v okolí Pustého hradu, ako aj na cyklotrase Rodinná cestička medzi Zvolenom a Sliačom,“ uviedol náčelník mestskej polície Juraj Chabada.

Policajti podľa slov Chabadu v priebehu služby skontrolujú značnú časť územia mesta, čím sa dokonale kombinuje hliadková činnosť peších a motorizovaných hliadok. Výhodou cyklohliadky je jej flexibilný presun medzi jednotlivými lokalitami. No a na čo sa budú sústrediť?

„Policajti na bicykloch budú dohliadať na verejný poriadok, na bezpečnosť občanov a ich majetku a zameriavať sa budú aj na dodržiavanie povinností psičkárov, či iných Všeobecne záväzných nariadení mesta Zvolen,“ dodal náčelník.

V OBRAZOCH: Cyklohliadky mestskej polície vo Zvolene
2
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM