Stanislav Černák Správy

Zvolenský jarmok sa blíži: Potvrdených je už 150 stánkov, takto budú chodiť autobusy...

Obľúbené septembrové trhy sú tu čo nevidieť. Zisťovali sme podrobnosti. Tešiť sa už teraz môžete na množstvo stánkov, kolotoče a samozrejme kvalitný burčiak! Najskôr však dôležitá informácia pre motoristov.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenský jarmok sa blíži: Potvrdených je už 150 stánkov, takto budú chodiť autobusy...
Foto: Stanislav Černák

Zvolenské jesenné trhy sa tento rok uskutočnia od piatku 19. septembra a potrvajú do soboty 20. septembra. Kompetentní na prípravách na toto podujatie momentálne usilovne pracujú. „V súčasnosti máme rezervovaných a potvrdených 150 stánkov. Ak to pôjde takto aj ďalej, vyzerá to tak, že na tohtoročných trhoch bude viac stánkov ako vlani. Ale v tejto chvíli je to samozrejme ťažko povedať, uvidíme,“ prezradil pre Zvolen 24 vedúci Oddelenia obchodu a služieb mesta Zvolen Karol Bocek.

O programe vás na našom portáli budeme informovať v najbližších dňoch. Zbystriť pozornosť by mala teraz najmä cestujúca verejnosť vo Zvolene. Opäť bude obmedzená doprava počas jesenných trhov. „Uzatvorená bude západná strana Námestia SNP pre osobné autá, ale aj pre MHD od piatka 19.9 od 5:00 do nedele 21.9. do 5:00,“ priblížil Bocek.

To znamená, že sa trhy výrazne dotknú aj autobusových spojov. „Autobusové zastávky na smer Sekier, Lipovec a Západ Tepličky budú presmerované na zastávku ŽSR na Štefánikovej ulici. Zastávka na sídlisko Zlatý Potok bude presmerovaná na zastávku Poľana pod Zvolenským zámkom,“ dodal vedúci Oddelenia obchodu a služieb mesta Zvolen.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM