Stanislav Černák Hokej

Zvolenský odchovanec Martin Bartek (32) mení klubový dres! Z Pardubíc sa sťahuje do Liberca

Zvolenský rodák a odchovanec HKM Zvolen - Martin Bartek mení klubový dres. Po troch rokoch strávených v Pardubiciach sa sťahuje do Liberca. S tímom HC Bílí Tygři Liberec podpísal trojročnú zmluvu.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenský odchovanec Martin Bartek (32) mení klubový dres! Z Pardubíc sa sťahuje do Liberca
Zdroj: Webnoviny.sk

Tridsaťdvaročný krídelník, ktorý bude reprezentovať Slovensko aj na tohtoročných Majstrovstvách sveta, odohral v Pardubiciach tri kompletné sezóny a v minulosti hrával aj v Nemecku, Švédsku, Fínsku, Rusku a na Slovensku. Účastník nadchádzajúcich majstrovstiev sveta doteraz hrával za Pardubice, kde bol v uplynulých dvoch sezónach najproduktívnejším hráčom.

„Martin Bartek je typ útočníka, ktorý je veľmi rýchly, dôrazný a presný v zakončení. Dokáže sa presadiť v kľúčových momentoch zápasov a strhnúť ostatných. Navyše nie je len čistokrvným strelcom, ale veľmi dobre dokáže pripraviť aj šance spoluhráčom. Hráč podobného razenia nám tu chýbal a verím, že svojimi výkonmi a skúsenosťami pomôže nášmu tímu zvýšiť produktivitu a agresivitu v útoku," uviedol na klubovom webe generálny manažér Liberca Ctibor Jech.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM