Jakub Forgács Hokej

Zvolenských hokejistov čaká posledný nástup. Takto sa chcú rozlúčiť s fanúšikmi

Autogramiáda na ľade aj tombola o permanentky a vecné ceny... Ak fandíte zvolenskému hokeju, toto by ste si nemali nechať ujsť!

Ilustračný obrázok k článku Zvolenských hokejistov čaká posledný nástup. Takto sa chcú rozlúčiť s fanúšikmi
12
Galéria
Zdroj: TASR

Keďže sezóna sa pre „rytierov“ spod Pustého hradu skončila už v pondelok, teda skôr ako sa čakalo, fanúšikovia HKM až do septembra svojich hrdinov v tipsportligových bojoch neuvidia. Hráči zvolenského tímu sa však svojim priaznivcom chcú poďakovať za ich celosezónnu podporu, a tak sa brány zimného štadióna predsa len ešte raz otvoria.

Vo štvrtok od 16.45 sa budú môcť priaznivci HKM stretnúť s hráčmi, ktorí do posledného zvyšku síl bojovali o účasť v tohtoročnom finále. Pripravený je minizápas hokejovej mlade, posledný nástup A-tímu v sezóne, príhovor kapitána a trénera, tombola o zaujímavé ceny, ale hlavne stretnutie mužstva s fanúšikmi na ľade. Tí budú môcť na korčuliach, či bez nich získať autogramy, odfotiť sa s hráčmi, alebo prehodiť s nimi pár viet, napríklad opýtať sa ich, či budú hrať v modro-červenom zvolenskom drese aj v novej sezóne.

Otvorený bude samozrejme aj fanshop s ponukou podpisových kartičiek hráčov, plagátov mužstva, magnetiek, kalendárov za zníženú cenu a ďalších suvenírov. Každý, kto si vo Fanshope zakúpi tovar v hodnote nad 5 eur, obdrží tombolový lístok, s ktorým sa dostane do žrebovania o vecné ceny a permanentky na novú sezónu. V žrebovaní bude desať certifikátov, ten najhodnotnejší na vyzdvihnutie permanentky Premium, ktorá šťastnému výhercovi zabezpečí počas sezóny 2018/2019 stále miesto na všetky domáce zápasy HKM v základnej časti aj počas celého play off.

Stretnutie „Hráči HKM – Fanúšikovia“ začne vo štvrtok 12. apríla o 16:45, trvať by malo do 18:30. Nenechajte si ujsť „posledný zápas“ sezóny, zvolenskí hokejisti vás radi uvítajú.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z posledného semifinálového zápasu zvolenských hokejistov!

V OBRAZOCH: Prehra Zvolenčanov v Trenčíne, do finále nepostúpili
12
Galéria
Zdroj: TASR

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Zdroj: HKM Zvolen
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM