Marcel Mojžiš Krimi

Zvýšené množstvo policajtov na R1 vo Zvolene a okolí: Vieme, čo sa ráno dialo na rýchlostnej ceste

Aj vy ste v utorok ráno spozorovali na rýchlostnej ceste R1 vo Zvolene a v priľahlých obciach zvýšené množstvo mužov zákona? V akcii tam boli príslušníci z diaľničnej, mýtnej polície a aj z krajského dopravného inšpektorátu. Čo sa na mieste vlastne dialo?

Ilustračný obrázok k článku Zvýšené množstvo policajtov na R1 vo Zvolene a okolí: Vieme, čo sa ráno dialo na rýchlostnej ceste
Zdroj: TASR

V utorok v čase od 5.00 do 8.00 hodiny, dopravní policajti z diaľničnej polície, mýtnej polície a z krajského dopravného inšpektorátu vykonali osobitnú kontrolu a to špeciálne na rýchlostnej ceste R1 vo Zvolene a v priľahlých obciach.

Kontrola podľa slov polície bola vykonaná za účelom stabilizácie vývoja dopravnej nehodovosti a jej následkov, najmä na životoch a zdraví. Dopravní policajti sa zamerali najmä na kontrolu zákazu požívania alkoholických nápojov a iných návykových látok a na dodržiavanie základných povinností vodiča.

„Akcie sa zúčastnilo 14 policajtov a v priebehu 3 hodín zistili 11 priestupkov, ktoré boli vybavené v blokovom konaní, jeden alkohol a zaistili osobu, ktorá bola v pátraní,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM