Stanislav Černák Futbal

AC Štácia vs. FC Mesto: Nenechajte si ujsť tradičný silvestrovský duel

Opäť sa chystá tradičná futbalová rozlúčka so starým rokom medzi tímami AC Štácia a FC Mesto. Na 58. ročníku nebudú chýbať viaceré známe tváre nielen z oblasti športu.

Ilustračný obrázok k článku AC Štácia vs. FC Mesto: Nenechajte si ujsť tradičný silvestrovský duel
Zdroj: Dnes24.sk

Organizačný výbor duelu AC Štácia – FC Mesto rozbehol prípravy na aktuálny ročník už dávnejšie. Zápas sa klasicky odohrá na ihrisku Strednej priemyselnej školy strojníckej a dopravnej o 13. hodine v posledný deň roka 2013. O slávnostný výkop sa postarajú dvaja muži, ktorí pôsobili v čele mesta Zvolen počas posledných rokov, teda súčasný primátor Miroslav Kusein a bývalý Vladimír Maňka.

V dresoch oboch rivalov sa predstavia futbalisti, ktorí hrávali v drese Zvolena v minulosti, ale aj súčasní hráči. Štáciu povedie ako tréner v tomto zápase Juraj Mazúch, vedúcim tímu bude Július Borgoň. Na trénerskej lavičke FC mesto bude Pavel Oťahel, vedúcim mužstva bude Milan Skrutek.

Títo páni poškuľovali po posilách pre svoje tímy vraj aj v zahraničí, tak nakoniec uvidíme, kto sa všetko predstaví na silvestrovskom futbale. O dobrú náladu sa v posledný deň roku okrem futbalu postará aj moderátor podujatia Marián Kološta, dobre vybavený a fungujúci bufet. Pre divákov bude pripravená tombola.

Foto: Dodo Šatara (ilustračné) Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM