Eva Drugdová Kultúra

Užite si zvyšok leta. Prinášame vám TOP 10 augustových akcií vo Zvolene a okolí

Leto ešte zďaleka nekončí a aj v auguste môže byť poriadne horúco. Vybrali sme pre vás 10 najlepších akciíí, ktoré sa chystajú vo Zvolene a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Užite si zvyšok leta. Prinášame vám TOP 10 augustových akcií vo Zvolene a okolí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Ateliér pod nosom

4. augusta 2017 o 15.00, Námestie SNP Zvolen

Podujatie Ateliér pod nosom je zamerané na priblíženie tvorby výtvarníkov verejnosti. Diela vznikajú priamo na námestí a diváci budú mať príležitosť porozprávať sa o dielach priamo s umelcami. Pre najmenších budú pripravené maliarske stojany, kde si budú môcť kresliť.

Leto na zámku

4. augusta 2017 o 20.00, Grand Hotel Vígľaš

Zámocký hotel The Grand Vígľaš počas leta pre návštevníkov zámku pripravil rôzne podujatia. Pravidelne každé dva týždne v piatok si môžu vychutnať dobrý film v Letnom kine na nádvorí. Okrem kina nebude chýbať ani degustácia vín či hudobné večery. Už prvý augustový piatok sa môžete tešiť na ľudovú zábavu.

Fun zóna

6. augusta 2017 o 17.00, Fun zóna

Aj počas augusta je vo Fun zóne naplánovaný bohatý program. Každá nedeľa bude opäť venovaná deťom a čakajú na ne rôzne divadelné predstavenia a iné aktivity. Najbližšiu nedeľu vaše ratolesti istotne zaujme čítanie pre deti a baby gym. Okrem podujatí pre drobcov sa môžete tešiť na husľovo-klavírny koncert či hip hop show. Nuda vo Fun zóne v auguste nehrozí.

Aqua Beach Open 2017

12. augusta 2017 o 9.00, Športový areál Orlík

V rámci dní sídliska Sekier sa bude konať 3. ročník obľúbeného turnaja v plážovom volejbale dvojíc. Určený je pre všetkých, bez obmedzenia pohlavia či veku. Na turnaji nejde o vrcholné výkony, ale o zábavu a dobrý pocit z prežitého dňa. Súčasťou je tombola o hodnotné ceny a kultúrny program.

Country záhrada 2017

18. augusta 2017 o 15.00, Mestský park Lanice

Môžete sa tešiť na pestrý program v štýle country hudby, tanca a westernovej šou. Ako hlavný hosť sa tento rok predstaví skutočná legenda Ivan Mládek a jeho Banjo Band. Novinkou zvolenského country festivalu je stanovanie v parku na vyhradenom stráženom mieste. Priamo v Laniciach môžete zažiť tramp v prírode. Nebude chýbať pivo, kovbojský guláš, ohnisko na opekanie, jazda na koňoch či ryžovanie zlata.

Burza jesenného oblečenia

18. – 19. augusta, Občianske centrum OKO, Zvolen Západ

V auguste je pre vás pripravená burza detského jesenného oblečenia a školských potrieb. Môžete nielen dobre nakúpiť, ale aj predať veci, ktoré už nepotrebujete.

Ľudia z rodu Rómov – Zábava

19. augusta 2017 o 20.30, Hotel Palace Sliač

Na Sliači sa môžete tešiť na super atmosféru a skvelú rómsku zábavu, ktorá nasleduje hneď po festivale Ľudia z rodu Rómov. Zabávať vás budú Gypsi Boys Ula, Quattro band plus hostia z festivalu.

Koncert Quasars Ensemble – Slovenská hudba v kontextoch

20. augusta 2017 o 18.00, Kráľovská sieň Zvolenského zámku

Quasars Ensemble od svojho vzniku v roku 2008 patrí k jedinečným profesionálnym hudobným telesám svojho druhu na Slovensku. Popri súčasnej klasickej hudbe sa v rovnakej miere venuje aj hudbe starších epoch.

Metalinda tour 2017 – 33 rokov

25. augusta 2017 o 21.00, Hotel Poľana

Legendárna rocková skupina Metalinda oslavuje 33 rokov na hudobnej scéne. Pre fanúšikov si pripravila turné 2017, kde zahrá najznámejšie hity skupiny, či novinky z pripravovaného albumu.

Trio Geišbergovci

25. augusta 2017 o 19.00, Galéria Jána Kulicha, Zvolenská Slatina

Vo Zvolenskej Slatine sa môžete tešiť na trio Geišbergovcov – Mariána, Martina a Mareka. Stretnutie dvoch generácií, ktoré sú prepojené najkrajšou melódiou života, a to rodinou.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Letné dni na zvolenskom námestí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM