Jakub Forgács Správy

Ako ďalej s budovou bývalého zvolenského gymnázia? Chystá sa diskusia aj pestrý program

Aktivity pre deti, country vystúpenie aj kapela zvolenskej polície. Pri budove bývalého gymnázia vo Zvolene bude veselo.

Ilustračný obrázok k článku Ako ďalej s budovou bývalého zvolenského gymnázia? Chystá sa diskusia aj pestrý program
2
Galéria
Zdroj: TASR

Nie je vám ukradnutý osud budovy bývalého Gymnázia Mateja Bela na Okružnej ulici? Už onedlho sa bude pri ňom, v prípade nepriaznivého počasia v telocvični, konať stretnutia Ako ďalej s budovou bývalého gymnázia?

Podujatie sa uskutoční v stredu 23. októbra od 15:00 do 18:00 a pôjde už o IV. Stretnutie s verejnosťou so sprievodným programom v rámci projektu revitalizácie bývalého gymnázia pod vedením Banskobystrického samosprávneho kra­ja.

V rámci programu sa o 15:00 postará Komunitná záHRAdka Lipka o maľovanie paliet, hry a aktivity pre deti či prezentáciu terénnej hry airsoft. O 16:00 prebehne otvorenie stretnutia s country tancami v podaní skupiny Šerifky, ako aj prezentácia vznikajúcej komunitnej záhrady.

Informačný blok o ďalšom postupe projektu revitalizácie budovy bývalého gymnázia a priestor na otázky bude o 16:30. O 17:00 vystúpi hudobná kapela Mestskej polície Zvolen Police Team.

Vstup na podujatie je zdarma.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Revitalizácia budovy bývalého gymnázia vo Zvolene
2
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM