Michal Majer Krimi

Anonym nahlásil bombu v Kauflande, hrozí mu 5 rokov!

Na číslo 155 nahlásil včera vo večerných hodinách doposiaľ nezistený páchateľ bombu v obchodnom reťazci Kaufland. Keďže miesto, kde sa nachádza bližšie nekonkretizoval, pyrotechnici so psami prehľadávali všetky jeho obchodné centrá v celom Banskobyst

„Vo štvrtok 24. februára o 18.25 hodine zatelefonoval na linku tiesňového volania neznámy muž, ktorý oznámil, že v Kauflande, bližšie nešpecifikovanom, niečo buchne. Telefonát bol uskutočnený z mobilného telefónu,“ bližšie o incidente informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Na základe uvedeného telefonátu polícia evakuovala osoby a vykonala prehliadku troch obchodných domov Kaufland v Banskej Bystrici, vo Zvolene a v Rimavskej Sobote.

„Na evakuáciu osôb a prehliadku obchodných domov bolo vyčlenených 43 policajtov. Vykonanými opatreniami a prehliadkou vnútorných ako aj vonkajších priestorov neboli nájdené žiadne nástražné výbušné systémy. K zraneniam osôb nedošlo. Škoda, ktorá vznikla spoločnosti z Bratislavy nebola doposiaľ vyčíslená,“ pokračovala hovorkyňa. Prípad je zatiaľ v štádiu vyšetrovania, za tento prečin hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.

Zdroj: KRPZ Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM