Eva Drugdová Kultúra

Augustový víkend nabitý lákadlami. TOP akcie, ktoré zažijete vo Zvolene a okolí

Leto je v plnom prúde a vy ho nemusíte tráviť iba doma či na kúpalisku. Nahliadnite do nášho prehľadu a o program máte postarané!

Ilustračný obrázok k článku Augustový víkend nabitý lákadlami. TOP akcie, ktoré zažijete vo Zvolene a okolí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Tatranky, horalky a bájky

4. augusta 2017 od 8.00 – 17.00, Lesnícke a drevárske múzeum

Roman Uhliar pracuje na voľnej nohe ako profesionálny fotograf a výtvarník. V súčasnosti sa venuje fotografovaniu predovšetkým slovenských hôr a prírody. Jeho výstavu si môžete pozrieť až do 15. septembra.

Svetový týždeň dojčenia

4. augusta 2017 o 9.30, Živý park J.D.Matejovie

V piatok sa pre mamičky s rodinkami uskutoční piknik v parku na Zlatom potoku, kde sa dozvedia množstvo dôležitých vecí ohľadne dojčenia a môžu sa tiež zúčastniť súťaže o milé ceny.

Ateliér pod nosom

4. augusta 2017 o 15.00, Námestie SNP Zvolen

Podujatie Ateliér pod nosom je zamerané na priblíženie tvorby výtvarníkov verejnosti. Diela vznikajú priamo na námestí a diváci budú mať príležitosť porozprávať sa o dielach priamo s umelcami. Pre najmenších budú pripravené maliarske stojany, kde si budú môcť kresliť.

Leto na zámku

4. augusta 2017 o 20.00, Grand Hotel Vígľaš

Zámocký hotel The Grand Vígľaš počas leta pre návštevníkov zámku pripravil rôzne podujatia. Pravidelne každé dva týždne v piatok si môžu vychutnať dobrý film v Letnom kine na nádvorí. Okrem kina nebude chýbať ani degustácia vín či hudobné večery. Už prvý augustový piatok sa môžete tešiť na ľudovú zábavu.

Koncert Janky Filovej a HuMan Hills

4. augusta 2017 o 21.00, Master Bar

V piatok večer je pre vás pripravený nezabudnuteľný zážitok plný skvelej hudby a tanca v podaní vynikajúcej speváčky Janky Filovej a jej perfektnej kapely HuMan Hills.

Nábor hráčov Zvolen Patriots

5. augusta 2017 o 17.00, ihrisko Technickej akadémie Zvolen

Klub amerického futbalu Zvolen Patriots pozýva všetkých mladých športovcov na nábor do juniorského tímu. Vyskúšajte si šport pre drsných chlapov!

MFK Zvolen – Partizán Bardejov

5. augusta 2017 o 17.00, ihrisko MFK Zvolen

Fanúšikovia futbalu si v sobotu podvečer môžu pozrieť futbalový zápas druhej ligy mužov, ktorý sa uskutoční na ihrisku MFK Zvolen.

Čiara

5. augusta o 20.30, Kino Star

Sobota ako stvorená na nový slovenský film. Réžia Petra Bebjaka vnáša do kriminálneho námetu s prvkami trileru nákazlivú iskru. Tá odhaľuje univerzálny ľudský príbeh zasadený do prostredia, v ktorom sa prelínajú kultúry, zvyky i životy.

Bocian Riško

6.augusta 2017 o 15.10, Kino Star

Počas víkendu môžete vaše deti vziať do kina na novú animovanú rozprávku. Zažijú veľkolepé vtáčie dobrodružstvo s vrabcom, ktorý žije ako bocian a myslí si, že je bocian. Má svojráznych kamarátov – sovu Oľgu a papagája Kikiho a vydáva sa s nimi na let do Afriky.

Fun zóna

6. augusta 2017 o 17.00, Fun zóna

Aj v auguste je vo Fun zóne naplánovaný bohatý program. Každá nedeľa bude opäť venovaná deťom a čakajú na ne rôzne divadelné predstavenia a iné aktivity. Už túto nedeľu vaše ratolesti istotne zaujme čítanie pre deti a baby gym. Okrem podujatí pre drobcov sa môžete tešiť na husľovo-klavírny koncert či hip hop show. Nuda vo Fun zóne v auguste nehrozí.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Letné dni na zvolenskom námestí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM