Stanislav Černák Hokej

Baláž už nie je hráčom HKM a... Vedenie tímu pohrozilo aj ďalšími zmenami!

Neuspokojivé výkony a až sedem prehier z ôsmich duelov od začiatku nového roka prinútili vedenie extraligového majstra zo Zvolena konať.

Ilustračný obrázok k článku Baláž už nie je hráčom HKM a... Vedenie tímu pohrozilo aj ďalšími zmenami!
Zdroj: TASR

Jeho káder po nedeľňajšej vysokej prehre s Piešťanmi (3:8) opustil útočník Vladislav Baláž. „Očakávali sme od neho výkony, aké pre Zvolen svojho času odvádzal pred odchodom do Litvínova, avšak naše predstavy nenaplnil. Objektívne treba povedať, že ho pribrzdili choroby a zranenia, napriek tomu sme ale od najproduktívnej­šieho zvolenského hráča a najlepšieho strelca sezóny 2011/2012 čakali viac kanadských bodov,“ uviedol na oficiálnej klubovej webstránke Milan Čanky, generálny manažér HKm.

Zvolenčania od úvodu sezóny nenapĺňajú očakávania po zisku majstrovského titulu. Po 41 kolách sa nachádzajú v tabuľke na 6. priečke s 11-bodovou stratou na Poprad, zo spodu im na chrbát dýcha už aj Skalica s Trenčínom.

Ak sa situácia pod Pustým hradom v najbližších dňoch nezlepší po výkonnostnej a výsledkovej stránke, vedenie klubu opäť plánuje zakročiť. „V danej situácii sme museli pristúpiť k radikálnejším opatreniam. Na financie zatiaľ siahať nebudeme, ale pokiaľ nebude nasledovať obrat k lepšiemu, prídu ďalšie sankcie. A môžem povedať, že nielen finančné, ale opäť aj personálne,“ dodal Čanky.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM