Stanislav Černák Samospráva

Balkovičová prevezme žezlo po Kuseinovi: Už o pár dní zloží sľub, riešiť sa bude aj jej plat!

Už v pondelok sa po prvýkrát stretnú noví mestskí poslanci. Rokovať sa bude o dôležitých veciach. Na pretras príde aj plat novej primátorky Lenky Balkovičovej.

Ilustračný obrázok k článku Balkovičová prevezme žezlo po Kuseinovi: Už o pár dní zloží sľub, riešiť sa bude aj jej plat!
Zdroj: Dnes24.sk

Už v pondelok 15. decembra sa prvýkrát zídu novozvolení mestskí poslanci na ustanovujúcom zasadaní mestského zastupiteľstva vo Zvolene.

Rokovanie mestského parlamentu začína o 14:00 hod. Na začiatku najskôr prítomným oznámia ešte raz výsledky komunálnych volieb a potom prídu na rad dôležité veci!

Nová primátorka Lenka Balkovičová zloží slávnostný sľub, taktiež bude mať aj príhovor. Sľub budú skladať aj poslanci. Poslanci budú rozhodovať o viacerých veciach, na rad príde návrh na zriadenie Mestskej rady a určenie počtu jej členov, Návrh na zriadenie komisií zastupiteľstva, Návrh na zriadenie výborov v Mestských častiach.

Riešiť a schvaľovať sa bude aj plat primátorky. Nezabudnite, že zasadanie mestského zastupiteľstva je verejné, takže kto má záujem, môže sa ho zúčastniť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM