Jakub Forgács Komunálne voľby

Balkovičová sa bude opäť uchádzať o kreslo primátorky. Zbiera podpisy na nezávislú kandidatúru

O post primátorky Zvolen sa bude v nadchádzajúcich komunálnych voľbách uchádzať aj Lenka Balkovičová.

Ilustračný obrázok k článku Balkovičová sa bude opäť uchádzať o kreslo primátorky. Zbiera podpisy na nezávislú kandidatúru
6
Galéria
Zdroj: Mesto Zvolen

Lenka Balkovičová so skupinou podporovateľov oznámila začiatok zbierania podpisov na podporu nezávislej kandidatúry na primátorku mesta v novembrových voľbách. Štyri roky podľa nej nestačia na dokončenie najväčších projektov, chce teda kandidovať opäť, tentokrát už naposledy.

K petícii prikladá aj anketový hárok, v ktorom žiada o udelenie známky za svoje primátorovanie a tiež o návrhy, ako urobiť život vo Zvolene ešte lepším. Podobne ako pred štyrmi rokmi, s petíciou a anketou chce osobne obísť celý Zvolen.

Balkovičová očakáva, že sa medzi návrhmi od ľudí objaví dokončenie projektu plavárne a letného kúpaliska, parkovania v meste či neutíchajúca téma návratu zámku Zvolenčanom. Návrhy majú pomôcť primátorke a jej tímu nastoliť riešenia oblastí, ktoré ľudia považujú za kľúčové.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery zo začiatku zberu podpisov na nezávislú kandidatúru Balkovičovej na primátorku mesta Zvolen!

Balkovičová ohlásila zber podpisov na nezávislú kandidatúru na primátorku
6
Galéria
Zdroj: Mesto Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM