Jakub Forgács Krimi

Bitka pred zvolenským nočným barom. Jeden z mužov skončil s vážnym zranením

Bitka dvoch mužov pred nočným barom skončila vážnym zranením jedného z nich. Čo sa podľa polície udialo na mieste?

Ilustračný obrázok k článku Bitka pred zvolenským nočným barom. Jeden z mužov skončil s vážnym zranením
4
Galéria

„Vyšetrovateľ vo Zvolene obvinil muža (35) zo Zvolena z prečinu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva. Obvinený v sobotu (30.12.) krátko po polnoci na Námestí SNP vo Zvolene pred reštauráciou, fyzicky napadol poškodeného muža (29) z Vígľašskej Huty,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Po predchádzajúcej vzájomnej slovnej hádke a vzájomnom napádaní sa, počas bitky obaja spadli na chodník, kde obvinený opakovane udrel päsťou poškodeného do tváre. Keď sa poškodený snažil postaviť, obvinený ho oboma rukami strčil do hornej časti tela, následkom čoho poškodený spadol dozadu a hlavou narazil do steny budovy,“ pokračovala hovorkyňa.

„Páchateľ svojím konaním spôsobil poškodenému poranenie hlavy s predpokladanou dobou liečenia viac ako 42 dní. Zvolenskí kriminalisti operatívnou činnosťou vypátrali a v utorok (2.1.) večer zadržali podozrivého muža. Po vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ dodala Faltániová so slovami, že keďže poškodený utrpel ťažkú ujmu na zdraví, za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov.

Foto: ilustračné

Polícia
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM