Hokej

Budú reprezentovať Slovensko: Viaceré zvolenské hokejové talenty v mládežníckych výberoch

Viaceré zvolenské hokejové nádeje sa ocitli v reprezentačných výberoch Slovenska, ktoré sú naplánované na február. Pozrite si kto bude zo Zvolenčanov reprezentovať našu krajinu na rôznych turnajoch.

Ilustračný obrázok k článku Budú reprezentovať Slovensko: Viaceré zvolenské hokejové talenty v mládežníckych výberoch
Zdroj: Dnes24.sk

Do medzinárodného merania síl sa ale zapoja aj mládežnícke tímy, v ktorých nechýbajú tréneri, či hráči zo Zvolena. Informoval o tom oficiálny klubový web HKM Zvolen. Vo výbere SR 18, v ktorom je asistentom trénera Antona Bartánusa Zvolenčan Norbert Javorčík a trénerom brankárov je František Kučera, budú v úlohe náhradníkov čakať na svoju šancu juniori HKM Kristián Lunter a Tomáš Trnka. Na reprezentačnú osemnástku čaká Výcvikový tábor v Liptovskom Mikuláši a turnaj Vlada Dzurillu v Piešťanoch.

Do výberu SR 17 sa dostal center zvolenského dorastu Patrik Marcinek, ktorý sa predstaví so sedemnástkou na Výcvikovom tábore v Bratislave a na turnaji 4 krajín v Nemecku.

Dvojica útočníkov Patrik Halama a Miloš Kelemen sú v nominácii výberu SR 16, ktorý absolvujú výcvikový tábor v Trnave a turnaj 2 krajín vo Švajčiarsku.

No a na priateľské zápasy SR 15 proti Talianom je nominovaný aj brankár Patrik Lietava z 9. hokejovej triedy HKM Zvolen.

Foto: ilustračné (www.facebook.com/hkmzvolen)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM