Nicole Regecová Kultúra

Čapované pivo z klavíra aj kopa domácich jedál. Leto do Zvolena prinesie obľúbený trh

Trhy, na ktorých môžete ochutnať zdravé a často krát mimoriadne inovatívne jedlá i nápoje, sú momentálne v móde. Zvolenský Natur trh bude presne z takých. Program poteší dospelých aj deti. Čo všetko si pre vás šikovné ruky nášho regiónu pripravili?

Ilustračný obrázok k článku Čapované pivo z klavíra aj kopa domácich jedál. Leto do Zvolena prinesie obľúbený trh
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk

Ako na každom trhu, ani na zvolenskom Natur trhu nemôžu chýbať stánky. V sobotu od 10:00 do 16:00 v nich na námestí nájdete tradičné aj netradičné originálne výrobky. Sľúbené sú rôzne potešenia, užitočnosti či námety na darčeky. Pre deti bude pripravený samostatný program. Napríklad balónové klauniády so Žužu o 11:00. Pripravené budú aj tvorivé dielničky od 14:00 či maľovanie na tvár od 10:00.

Ochutnať môžete domáce koláčiky a limonády. Samostatnou kategóriou v pohostení bude pivo, čapované rovno z klavíra. O vynikajúce a zdravé varené jedlá sa zas postará Danka Knochová. Podujatie doplní aj živá hudba. Spievať a hrať sa bude na harmonike, v podaní Adriany Kráľovej.

Natur trh s vôňou leta bude už túto sobotu 18. júna v Parku zabudnutých susedov (priestor pred budovou Klemo). Celá paráda začne od 10:00.

Čítajte tiež:

Hľadáte si program na voľné dni? Vďaka šikovnému ťaháku sa vo Zvolene nudiť nebudete

Veľký PREHĽAD cien kúpalísk: Koľko zaplatíme za vodné radovánky vo Zvolene a okolí?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM