Stanislav Černák Krimi

Čelná zrážka dvoch áut pri Zvolenskej Slatine sa skončila tragicky: Spolujazdkyňa (†35) na mieste mŕtva!

Neďaleko Zvolenskej Slatiny došli dnes ráno k tragickej autonehode. Podľa policajných informácií sa pri zrážke dvoch áut zranilo až 5 ľudí z toho jedna žena zraneniam podľahla...

Ilustračný obrázok k článku Čelná zrážka dvoch áut pri Zvolenskej Slatine sa skončila tragicky: Spolujazdkyňa (†35)  na mieste mŕtva!
Zdroj: Webnoviny.sk

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel. Podľa informácií od polície, k nehode došlo krátko po 6. hodine, na ceste 1/50, neďaleko Zvolenskej Slatiny.

„Vodič (19) osobného motorového vozidla Fiat Palio z Rimavskej Soboty, jazdil v smere od Zvolenskej Slatiny na Zvolen. Z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom VW Golf, ktoré šoféroval vodič (47) z Tŕnia. Pri dopravnej nehode sa šoféri áut nezranili,“ objasnila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej uviedla, vo vozidle Fiat sa zranili 3 spolujazdkyne vo veku 48, 35 a 17 rokov z Oždian a z Rimavskej Soboty. „Spolujazdkyňa (†35) z Oždian zraneniam na mieste nehody podľahla. Vo vozidle VW Golf sa zranili dvaja spolujazdci, 60-ročný muž zo Seliec a 54-ročný muž z Tŕnia. Všetci štyria zranení boli prevezení so zraneniami do nemocnice vo Zvolene a v Banskej Bystrici,“ doplnila.

„Alkohol u vodičov zistený nebol. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 4-tisíc eur. Do vyšetrovania bol pribratí aj znalec z odboru cestnej dopravy. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ dodala Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM