Marcel Mojžiš Rôzne

Cez víkend príde jar. Teploty budú atakovať 20 °C!

Konečne sme sa dočkali! Po treskúcich mrazoch udrie na Zvolen nefalšovaná jar. Celý víkend nás neopustí slniečko, pofukovať bude príjemný vetrík a ortuť teplomera bude atakovať až 20 stupňov...

Mysleli sme na to celé mesiace a teraz to príde! Chlad zachádzajúci až za nechty, masy snehu či divoké fujavice môžeme minimálne najbližšie dni pustiť z hlavy. Do Zvolena konečne zavíta jar a ukáže sa v tom najlepšom svetle.

Májové teplá Všetko odštartuje už dnes, keď slnko pri jasnej oblohe naberie na sile a zohreje vzduch až na 17 °C! A to sú pritom cifry, ktoré sa podľa meteorológov na našom území vyskytujú až koncom apríla či mája. Šarapatu tentoraz nenarobí ani silné vetrisko. Celý víkend by nás mal sprevádzať iba príjemný jarný vánok.

Romantika aj zhadzovanie kíl V podobnom duchu sa budú niesť aj dni oddychu. Po celú sobotu bude jasno, iba kde-tu sa na oblohe objavia oblaky. Ortuť teplomera sa vyšplhá ešte o stupeň či dva vyššie a vystúpi približne na 18 °C. Počasie tak bude ako stvorené pre romantické prechádzky či prvé zhadzovanie kíl na bicykli.

**Zvolenčanov nesklame ani finiš víkendu. Teploty sa v boji s chladom nevzdajú, naopak – budú atakovať až 20 stupňov! V posledný deň oddychu sa tak môžeme tešiť na nádherné jarné počasie, plné slnka a belasej oblohy. **

AKTUÁLNY VÝVOJ POČASIA VO ZVOLENE A OKOLÍ [link=http://www­.zvolen24.sk/we­ather.php]NÁJ­DETE TU.[/link]

Foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM