Alžbeta Paulíková Krimi Krimi

Čo sa to dialo vo Zvolene? Mestský policajt pozrel na kamerový systém, o chvíľu už zasahovala štátna polícia!

Člen zvolenskej mestskej polície preukázal, že disponuje naozaj pozornými očami. Práve vykonával monitoring Námestia SNP cez bezpečnostný kamerový systém, keď ho zrazu čosi zaujalo. Do akcie následne vyrazila hliadka štátnej polície.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa to dialo vo Zvolene? Mestský policajt pozrel na kamerový systém, o chvíľu už zasahovala štátna polícia!
Zdroj: Dnes24.sk

„Príslušníkovi Mestskej polície Zvolen, ktorý vykonával monitoring Námestia SNP cez bezpečnostný kamerový systém sa podarilo spozorovať a následne opoznať osobu zo zoznamu hľadaných osôb. Zistená skutočnosť bola overená prostredníctvom OR PZ Zvolen, kde bolo potvrdené, že sa jedná o 37– ročného muža, po ktorom bolo vyhlásené pátranie,“ uviedol náčelník zvolenských strážcov poriadku Juraj Chabada.

Na miesto sa následne dostavila privolaná hliadka štátnej polície, ktorá si muža prevzala. „V uplynulom období je to už druhý prípad, kedy sa zo strany MsP Zvolen podarilo stotožniť a zadržať osobu z pátračky. Bezpečnostný kamerový systém mesta týmto znova potvrdil svoje opodstatnenie,“ dodal náčelník zvolenských mestských policajtov.

Po pohľade na kamerový systém vo Zvolene mala polícia robotu
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM