Jakub Forgács Hokej

Ďalší hokejový návrat pod Pustý hrad. Do HKM mieri zvolenský odchovanec

Káder HKM Zvolen posilňuje! Do tímu pribudol ďalší hráč, ktorý už hrával v našom drese. Zmluvu podpísal do konca sezóny!

Ilustračný obrázok k článku Ďalší hokejový návrat pod Pustý hrad. Do HKM mieri zvolenský odchovanec
Zdroj: TASR

Vedenie hokejového tipsportligistu HKM Zvolen siahlo po ďalšom odchovancovi. Po Petrovi Hraškovi uzavrelo zmluvu do konca sezóny aj s Radovanom Pulišom, ktorý ju otvoril v druhej najvyššej švajčiarskej súťaži.

Čítajte tiež: Nová posila v kádri HKM Zvolen. Do materského klubu sa vracia obranca Hraško

V drese EHC Winterthur sa mu darilo, keď v ôsmich zápasoch nazbieral deväť bodov (6+3). S klubom však podpísal na začiatku septembra mesačný kontrakt a po jeho vypršaní sa s ním rozlúčil. Po niekoľkých dňoch sa opäť stal hráčom HKM Zvolen. „Dnes ráno som mal stretnutie s Radom Pulišom a vyšli sme z neho s dohodou. Zhodli sme sa na podmienkach jeho kontraktu, ktorý má platnosť do konca prebiehajúcej sezóny,“ uviedol v tlačovej správe predseda predstavenstva akciovej spoločnosti HKM Dušan Mráz.

Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie pôsobí pod Pustým hradom od sezóny 2011/2012. V uplynulom ročníku odohral niekoľko stretnutí aj za Slovan Bratislava v KHL, no väčšinu času strávil na hosťovaní vo Zvolene, v ktorom sa mu opäť bodovo darilo. V 56 zápasoch vrátane play off strelil 28 gólov a pridal 27 asistencií.

Pozrite si v našej fotogalérii aj zábery zo stretnutia Zvolena a Nových Zámkov pod Pustým hradom!

Čítajte tiež: VIDEO a HLASY: Dráma na zvolenskom ľade. Hráči HKM otočili zápas s Trenčanmi

V OBRAZOCH: Zvolenskí hokejisti zdolali Nové Zámky po predĺžení
16
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM