Eva Drugdová Rôzne Správy

Deň detí oslávite vo Zvolene aj v jeho okolí. 5 tipov, kam zobrať ratolesti

Mnohí rodičia rozmýšľajú, ako s deťmi osláviť ich sviatok. Ak ešte nemáte plány, môžu vám pomôcť aj naše tipy. Vo Zvolene a okolí máte hneď niekoľko možností.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí oslávite vo Zvolene aj v jeho okolí. 5 tipov, kam zobrať ratolesti
12
Galéria
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk

Ak rozmýšľate, čo kúpiť vašim ratolestiam k ich sviatku, možno je mnohokrát lepšie, staviť na zážitok. Ponúkame vám 5 tipov, kde osláviť Deň detí a zažiť kopec zábavy. Strávite spolu pekný deň ako rodina a deťúrence budú spokojné, že zažili niečo nové a vôbec sa nenudili. Veď si to priznajme, hračky skončia často po prvom dni hrania niekde v kúte.

Vo Zvolene pripravujú oslavu pred deti aj naše herne, ktoré ako darček ponúkajú neobmedzený vstup za 1 euro alebo hodinový vstup zadarmo. Zábavu v Mixilande si pritom môžete užiť už 1. júna a herňa Safari má prichystané prekvapenie na 2. júna. Cez víkend však nuda tiež nebude. Pozrite si naše tipy!

MDD na zimáku

Koniec týždňa môžete príjemne zakončiť aj na zimnom štadióne vo Zvolene. 2. júna o 16.00 začína poriadna zábava, určená najmä pre hokejových fanúšikov. Tí sa totiž budú môcť porozprávať s hráčmi „A“ mužstva a možno získať nejaké podpisy. Hokejový klub mesta Zvolen pritom pre deti pripravil aj rôzne súťaže a hry. Nebude chýbať ani občerstvenie a vaše ratolesti sa iste najviac potešia zmrzline, ktorú budú ponúkať čo hrdlo ráči.

Oslava vo Zvolenskej Europe

Zvolenská Europa oslavuje 3. júna piate narodeniny, ale samozrejme, aj sviatok detí. Akcia začína od 10.00 a potrvá až do 18.00. Počas celého dňa sa môžete tešiť na bohatý program, v ktorom sa myslí predovšetkým na tých najmenších. Pre deti je pripravený skákací hrad, maľovanie na tvár, tvorivé dielne a zaujímavé vystúpenia. Prídu Paci Pac so svojimi detskými piesňami a pozornosť detí istotne vzbudí aj kúzelník Talostan. Na záver vás čaká žrebovanie o skvelé ceny a narodeninová torta.

Cesta rozprávkovým lesom

Kto nemal možnosť, prejsť rozprávkovým lesom na Pustý hrad, môže si to ešte vynahradiť. Obec Tŕnie organizuje 3. júna oslavu ako sa patrí. Stačí prísť o 14:00 na ihrisko v Tŕní a zábava vás neminie. Čaká vás prechádzka rozprávkovým lesom, v ktorom môžu tí najmenší stretnúť svojich obľúbených hrdinov z rozprávok. Okrem toho sa chystajú rôzne atrakcie ako trampolína či zábavná pena. Staršie deti si budú môcť zastrieľať z luku a laserovej zbrane, no a menšie si nechajú pomaľovať svoje tváričky. Celú akciu spestria aj psovodi, ktorí vám predvedú, čo všetko dokážu so svojimi chlpáčmi.

Masarykov dvor

U detí sa teší veľkej obľube oslava na Masarykovom dvore, ktorá je tento rok naplánovaná na 4. júna od 12:00 do 17:00. Celé popoludnie môžete zažiť zábavu na rôznych atrakciách, ako je bludisko či autodráha. No a istotne nebude chýbať ani jazda na koni. Prísť sa určite oplatí, pretože v ponuke sú aj rôzne dobroty, ktoré nájdete v sladkej uličke. Pripravená je tiež súťaž „Dvorvedko“, pri ktorej sa čo-to dozviete a môžete vyhrať prekvapenie.

Deň detí vo Vígľaši

4. júna môžete osláviť Deň detí aj v hoteli Grand Vígľaš. Na vaše ratolesti čaká maľovanie na tvár, skákací hrad a rôzne súťaže. Zabaviť sa môžu aj na minidisco či balónovej show. Detičky neminie ani sladká odmena a občerstvenie pre rodičov bude tiež zabezpečené. Prekvapením bude Lev Alex a Kráľ Julien z rozprávky Madagaskar. Neváhajte a vyčarte vašim deťom úsmev na tvári.

Foto: ilustračné

OBRAZOM: Deň detí v rezidencii Hron
12
Galéria
Foto: Kristína Strapcová / Zdroj: PR Forum
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM