Marcel Mojžiš Krimi

Desivá nehoda pri Vígľaši: Čelná zrážka skončila tragicky!

Rozstrieskané autá a smrť. Takto dopadla desivá nehoda pri Vígľaši. Vodič (55) na Volswagene Golf z doposiaľ nezistených príčin na rovnej ceste podľa polície prešiel do protismeru. Vzápätí došlo k čelnej zrážke s oproti idúcim oplom. Tá dopadla tragicky.

Ilustračný obrázok k článku Desivá nehoda pri Vígľaši: Čelná zrážka skončila tragicky!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok o 12.25 hodine, na ceste v katastri Vígľaša. „55-ročný vodič osobného motorového vozidla VW Golf z Korytárok, ktorý jazdil v smere od Zvolena na Detvu, prešiel na rovnom úseku vozovky z doposiaľ nezistených príčin do protismeru,“ opísala nešťastné chvíle krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Šofér však v protismere podľa polície čelne vrazil do Opla Antara, ktorý šoféroval 45-ročný vodič z Chorvátska. Nehoda dopadla tragicky. Zranili sa pri nej obidvaja vodiči aj spolujazdkyňa z volswagenu. Jeho šofér utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 42 dní. Oveľa horšie však žiaľ dopadla, staršia žena, ktorá s ním išla v aute.

„74-ročná spolujazdkyňa z Korytárok utrpela ťažké zranenia, ktorým v nemocnici vo večerných hodinách podľahla. Vodič vozidla Opel Antara utrpel ľahké zranenia s ktorých sa bude liečiť 3 až 7 dní. U vodičov požitie alkoholu zistené nebolo. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 10-tisíc eur,“ dodala M. Faltániová.

Foto: polícia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM