Veronika Pancuráková Hokej

Do Zvolena mieri obranca Hertl, snaha o ďalšie posilnenie kádra ale nekončí

Pred záverom prestupového obdobia sa aktuálny líder Tipsport extraligy posilňuje o českého obrancu Jaroslava Hertla. Informoval o tom oficiálny web mužstva HKm Zvolen.

Ilustračný obrázok k článku Do Zvolena mieri obranca Hertl, snaha o ďalšie posilnenie kádra ale nekončí
Zdroj: TASR

23-ročný pražský zadák bol už vo Zvolene na skúške od soboty a podarilo sa mu v nej uspieť. „Jardu a Zvolen dala dokopy potreba doplniť obranné rady,“ povedal pre oficiálny web HKm generálny manažér Milan Čanky.

Jaroslav Hertl je odchovancom pražskej Slávie, v minulosti pôsobil aj v tímoch nižších českých súťaží HC Havlíčkův Brod, HC Pelhřimov, HC Kobra Praha a jeho posledným zamestnávateľom bol klub HC Berounští Medvědi, v ktorého drese si v aktuálnej sezóne v 25 stretnutiach pripísal na konto 2 kanadské body za asistencie. Mladý bek vysoký 192 centimetrov a vážiaci 99 kilogramov bol aj súčasťou reprezentačných výberov ČR 17 a 18.

Ladislav Čierny s mužstvom zatiaľ trénuje

„Tým však nekončí naša snaha o získanie ďalších posíl do konca prestupového obdobia pred play-off,“ ozrejmil pre oficiálny web HKm Zvolen generálny manažér Čanky.

S mužstvom Zvolena aktuálne trénuje aj ďalší obranca Ladislav Čierny, no o jeho budúcom pôsobení v tíme spod Pustého hradu sa podľa oficiálnych klubových informácii doposiaľ hovoriť nedá. O všetkom vraj rozhodnú najbližšie dni.

Foto: HKm Zvolen

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM