Tlačové správy

Dôležitosť lokality pri výbere nového bývania

Lokalita je jedna zo základných požiadaviek, na ktorú sa pozerajú budúci majitelia. Určuje cenu nehnuteľnosti, ale i pohodlnosť bývania. Dobrá poloha by mala poskytovať množstvo výhod, ktoré spríjemnia bývanie a z nehnuteľnosti spravia domov.

Ilustračný obrázok k článku Dôležitosť lokality pri výbere nového bývania
Zdroj: Essence communications s.r.o.

Nájsť ideálny byt vôbec nie je jednoduché. Prihliadame na cenu, stav nehnuteľnosti, občianske vybavenie, okolie, možnosti pre malé deti či športovcov, ale predovšetkým na lokalitu. Práve tá ponúka množstvo výhod rezidentom, ktorí sa rozhodnú pre kúpu svojho nového domova v Rezidencii Hron.

Lokalita plná možností a pokoja

Ťažko všeobecne definovať, čo je dobrá lokalita. Niektorí rezidenti túžia po domove v centre mesta, ktoré je jednou z finančne náročných investícií a nezaručuje pokoj – počas bývania sa musia budúci majitelia zmieriť s vyššiou hlučnosťou, v pulzujúcom centre mesta. Naopak, bývanie na predmestí poskytne pokoj a ticho, ktoré si však často vyberá svoju daň v podobe obmedzených možností občianskeho vybavenia a za všetkým treba cestovať.

Ideálne riešenie sa väčšinou nachádza niekde uprostred. Ako hovorí obyvateľka Rezidencie Hron Alžbeta Čepčeková: „Býva sa nám veľmi dobre, vhodnejšie miesto vo Zvolene si ani neviem predstaviť. Máme blízko do mesta a zároveň je naše bývanie pokojné a bez hluku z nočných klubov.“ Takže ak hľadáte lokalitu, ktorá je v blízkosti centra, poskytuje možnosti pre tých najnáročnejších a navyše je pokojná, neobíďte novostavbu Rezidencie Hron, ktorá aktuálne buduje novú tvár Zvolena.

Lokalita pre praktický a každodenný život

Rezidencia Hron ponúkne budúcim obyvateľom mnohé benefity. Nielen centrum mesta „za rohom“, ale ajblízky výjazd na diaľnicu smerujúci na Banskú Bystricu či Bratislavu. V blízkom okolí je navyše niekoľko obchodov, v ktorých si rezidenti vybavia i väčší nákup. Mladé rodiny ocenia skvelú dostupnosť materských, základných a stredných škôl, dokonca i vysokej školy.

Zdroj: Essence communications s.r.o.

Lokalita pre rekreáciu aj pohybovo aktívnych

Atraktivitu lokality Rezidencie Hron dopĺňa aj vyhľadávaný cyklochodník či krásny Mestský park Lanice, ktorý je vhodný nielen pre romantické prechádzky so psom, ale aj pre bežcov či deti. Skvelý terén pre športovcov ponúka aj povodie Hrona, ktoré ocenia aj domáci miláčikovia a tí, pre ktorých je príroda na dosah základným kritériom spokojného bývania. Preto ak sa stále neviete rozhodnúť, ktorá lokalita je pre vás tá pravá, nahliadnite do interiéru Rezidencie Hron, nadýchnite sa atmosféry atraktívnej novostavby a možno práve tu sa ukrýva váš nový domov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Výber lokality treba zvažovať z každej strany
3
Galéria
Zdroj: Essence communications s.r.o.
Zdroj: Essence communications s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM