Jakub Forgács Krimi

Dramatická lúpež na parkovisku: Páchateľ zachytil ženu dodávkou, potom prišla ďalšia hrôza

Chvíle hrôzy musela prežívať žena (47) na parkovisku. Podľa slov polície ju mala odzadu zachytiť autom dvojica neznámych páchateľov, no tým sa dráma iba začala.

Ilustračný obrázok k článku Dramatická lúpež na parkovisku: Páchateľ zachytil ženu dodávkou, potom prišla ďalšia hrôza
Zdroj: Dnes24.sk

Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, ktorý bol spáchaný formou spolupáchateľstva. „Skutku sa mali dopustiť neznámi páchatelia v piatok okolo 1:00 na parkovisku za obytným domom na Školskej ulici v Banskej Bystrici,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„V úmysle zmocniť sa kabelky a igelitovej tašky jeden z páchateľov, ako vodič bielej skriňovej dodávky, odzadu zachytil ženu (47) z Banskej Bystrice,“ pokračovala Faltániová, podľa ktorej následkom toho spadla na zem.

„Druhý páchateľ potom, ako sa s vozidlom otočili, vystúpil z miesta spolujazdca a utekal za ňou. Na parkovisku ju dobehol, sotil ju odzadu do chrbta, následkom čoho spadla na zem, jedenkrát ju kopol do tváre a z rúk jej zobral kabelku a igelitovú tašku a ušiel,“ uviedla hovorkyňa.

„Krádežou vznikla žene škoda v presne nezistenej výške a utrpela povrchové zranenia tváre s presne neustálenou dobou liečenia,“ dodala Faltániová so slovami, že polícia po páchateľoch pátra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM