Stanislav Černák Krimi

Dramatické okamihy vo Zvolene: Mladá žena chcela skočiť z mosta do Hrona

V dnešnej uponáhľanej dobe sa niekedy vôbec nie je čo čudovať mnohým skratovým rozhodnutiam. Našťastie nie vždy sa všetky končia tragédiou.

Ilustračný obrázok k článku Dramatické okamihy vo Zvolene: Mladá žena chcela skočiť z mosta do Hrona
Zdroj: Dnes24.sk

Dôkazom toho je aj ďalší neveselý prípad z posledného augustového dňa. „V skorých ranných hodinách, v čase 3:40 sme na tiesňovej linke mestskej polície vo Zvolene prijali telefonát od mladej ženy, ktorá nám oznámila, že jej volala kamarátka, ktorú už nebaví život a chce skočiť z mosta do rieky Hron,“ informovala inšpektorka MsP Zvolen Katarína Gondášová.

Policajti sa rozhodli hneď konať! „Príslušník stálej služby okamžite vyslal dve motorizované hliadky MsP na prepátranie všetkých mostov na rieke Hron. Na jednom z nich na v časti Hať-Podharajch spozorovali osobu ženy zodpovedajúcu popisu,“ prezradila zvolenská inšpektorka.

Ako ďalej Gondášová uviedla, keď policajti pristúpili k žene, zistili, že plače a je veľmi rozrušená. Nadviazali s ňou komunikáciu, počas ktorej sa spolu s nimi presunula k služobnému vozidlu, kde ju presvedčili, aby neurobila nerozvážne rozhodnutie.

„Ako mladá žena povedala, dôvodom prečo chcela skočiť boli problémy v osobnom živote, v rodine a tiež problémy s partnerom, kvôli čomu ju už nebaví život,“ doplnila Gondášová.

Rozrušenú ženu si po príchode prevzala privolaná rýchla zdravotnícka pomoc a previezli ju do zvolenskej nemocnice na vyšetrenie. „Zvolenskí mestskí policajti svojim profesionálnym prístupom zabránili tragédii dvoch ľudí, ktorí chceli spáchať nerozvážny čin samovraždy,“ dodala.

Prvý z dvoch prípadov nájdete na tomto odkaze.

Foto: ilustračné (MsP Zvolen)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM