Tlačové správy

E-SHOP stvorený pre Zvolenčanov: Rozvoz čerstvých potravín v meste ZADARMO

V ponuke je viac ako 2 000 výrobkov. Spoločnosť sídli na Lieskovskej ceste a každý deň Zvolenčanom dováža čerstvé potraviny.

Ilustračný obrázok k článku E-SHOP stvorený pre Zvolenčanov: Rozvoz čerstvých potravín v meste ZADARMO
5
Galéria
Zdroj: online-potraviny.sk

Zvolenský online obchod s potravinami www.online-potraviny.sk vznikol podľa majiteľa obchodu Romana Farkaša ako služba pre ľudí, ktorí nemajú toľko času aby večer po práci chodili na nákupy a tiež kvôli aktuálnej situácii súvisiacej scovid-19 je to pre mnohých bezpečnejšie. "Dlhé rady v obchodoch a nekonečné čakanie nie je ani pre jedného z nás príjemné. A nezabúdajme na naše zdravie, ktoré takto vystavujeme väčšiemu riziku,“ konkretizuje ďalej Farkaš.

Všetko čerstvé

Základnou mantrou obchodu, kde nájdete naozaj široký sortiment potravín (2 000 výrobkov) od ovocia, zeleniny, cez čerstvé pečivo, mäso, mliečne aj trvanlivé výrobky až sladkosti, je čerstvosť. Tomu podriadili aj časy objednávok. „Ak si pečivo, ktoré zabezpečujeme od lokálnych pekárov vo Zvolene a okolí objednáte do 14.00 hod., na druhý deň vám ho privezieme priamo od pekára aj s ďalšími objednávkami až pred vaše bydlisko,“ vysvetľuje majiteľ obchodu filozofiu čerstvého nákupu.

„Všetok tovar nakupujeme ako pre seba osobne. Poškodenú potravinu jednoducho neakceptujeme a určite ju nepredáme zákazníkom.“

Zdroj: online-potraviny.sk

Každý zákazník získava 7% zľavu na prvý nákup. Pri objednávke nad 30 eur si spoločnosť neúčtuje poplatky za dopravu vo Zvolene a 10 km vzdialenom okolí mesta.

Vyhrajte 50 eur na nákup!

„Aby sme vás zaujali ešte niečím, máme pre vás súťaž, ktorú nájdete na našej facebookovej stránke online-potraviny.sk. Hráme o poukážku v hodnote 50 eur, ktorá určite poteší, nakoľko sa blížia najkrajšie sviatky v roku. Žrebovanie sa uskutočni 16. decembra.“

Cely náš online tím sa už teraz teší na vzájomnú spoluprácu s vami. Veríme, že budete spokojní. V iných krajinách a mestách je už takýto obchod bežná vec, pretože si mnohí uvedomili, že online nákup z pohodlia domova šetri náš drahocenný čas, ktorý môžeme tráviť s rodinou a priateľmi,“ dodáva Farkaš na záver s tým, že nezabudli ani starších Zvolenčanov, ktorí môžu využiť zákaznícku linku, kde im asistenti aj s dobrými radami vyskladajú nákup podľa ich predstáv.

Viac info na www.online-potraviny.sk

TOP výhody online nákupu

  • pohodlný nákup z obývačky
  • ušetrený čas oproti státiu v radoch a pri pokladniach v kamenných obchodoch
  • ušetrené peniaze: hladní nakúpime v kamenných obchodoch oveľa viac ako sme plánovali
  • nakupovanie je možné cez mobil, napríklad aj pri cestovaní domov z práce vo vlaku či autobuse
  • viac času s rodinou: po práci netreba ísť do obchodu na nákup
Zdroj: online-potraviny.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: online-potraviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM