Marcel Mojžiš Krimi

Fiat nabúral do betónu: Vodič neprežil devastačné zranenia

Otrasná nehoda kosila na ceste! Vodič (†68) Fiatu Punto na rovnom úseku cesty zišiel z cesty a nabúral do priekopy. Autom pri tom čelne vrazil do betónu. Záchranárom sa naskytol hororový pohľad. Vodič utrpel devastačné poranenia, zle dopadol aj 13-ro

K tragédii došlo vo štvrtok krátko po pol druhej poobede v katastri obce Janova Lehota pri Žiari nad Hronom. Vodič (†68) z Handlovej do cieľa svojej cesty nedošiel, po tom, čo s fiatom z dosiaľ nezistených príčin zrazu vybočil z cesty a vrazil vpravo do priekopy. Pri tom čelne narazil do betónového priepustu.

Následky sú príšerné. Vodič utrpel devastačné vnútorné zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste nehody podľahol. Jeho 13-ročný spolujazdec z Nitry, utrpel ťažké vnútorné poranenia, z ktorých sa bude podľa predbežnej lekárskej správy liečiť 2 až 3 mesiace.

Na vozidle vznikla škoda odhadnutá na 7 000 eur.// „U vodiča bude požitie alkoholu zisťované pri nariadenej súdnej pitve. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví,“// povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

[color=#ff0000]­SÚVISIACE ČLÁNKY [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.137533_Sex­skandal:-Policajtka-obvinila-policajta-z-obtazovania!]Sex­škandál: Policajtka obvinila policajta z obťažovania![/lin­k] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.138810_Tra­gedia-mamy-so-synmi:-Smrt-prisla-pri-navrate-z-pohrebu]Tragédia mamy so synmi: Smrť prišla pri návrate z pohrebu[/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.138693]Mat­ka vrazila do kamiónu: Synovia (†24,†25) to neprežili![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM