Eva Drugdová Iné športy Šport

FOTO: Máj začal pri Zvolene poriadne horúco. Na piesku si to rozdali volejbalisti

Priaznivci plážového volejbalu naplno rozbehli sezónu. V neďalekom Lieskovci sa veru bolo na čo pozerať!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Máj začal pri Zvolene poriadne horúco. Na piesku si to rozdali volejbalisti
25
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

3Vio Beach liga je dlhodobá súťaž mix dvojíc v plážovom volejbale, ktorá pozostáva z 13 samostatných turnajov. Prvý turnaj začal už minulý víkend na Orlíku, no počasie mu veľmi neprijalo. Zúčastnilo sa ho len zopár dvojíc, ktoré preukázali odvahu a hrali aj za daždivého počasia.

Naopak, máj začal úplne ideálne. Hráči mali v Lieskovci po celý deň slnečné počasie a miestami bolo veru aj horúco. K tomu nechýbala ani dobrá nálada a radosť zo športu. Na turnaji sa zúčastnilo 13 dvojíc, ktoré sa do zápasov naozaj vložili. Napriek tomu, že tento rok istotne nikto nestihol veľa trénovať, bolo vidno, že niektorí to ozaj vedia. Víťazmi sa stal tím Slnko v sieti v zložení Lenka Turčániová a Ďuri Tomašovič.

Spokojnosť s turnajom vyjadril aj organizátor Maťko Novodomský, ktorý sa opäť podujal na zorganizovanie už tretieho ročníka súťaže. „Som veľmi rád, že druhé kolo 3Vio ligy sme absolvovali pri krásnom letno počasí a teším sa na najbližší dvojturnajový víkend,“ doplnil Maťko.

Kto chce zažiť deň plný športu a dobrej nálady, môže si počas víkendu vychutnať až dva turnaje. 6. mája sa po prvýkrát v 3Vio Beach lige odohrajú kategórie muži a ženy a 8. mája je tu opäť turnaj mix dvojíc.

Fotky z turnaja si môžete pozrieť v priloženej galérii!

V OBRAZOCH: Sezóna plážového volejbalu zahájená
25
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM