Stanislav Černák Krimi

FOTO: Policajti hľadajú mladého chlapca. Nevideli ste niekde Timoteja (18)?

Policajti vyhlásili pátranie po Timotejovi (18). Podľa policajných informácií je tento tínedžer podozrivý zo zločinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Policajti hľadajú mladého chlapca. Nevideli ste niekde Timoteja (18)?
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom Timotejovi Hudecovi (18), ktorý má trvalý pobyt v obci Čab v Nitrianskom okrese.

„Vyšetrovateľ odboru Kriminálnej polície vo Zvolene požiadal o vyhlásenie pátrania po hľadanom, vo veci zločinu krádeže, v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody, z ktorého je hľadaný dôvodne podozrivý, nakoľko mal v máji 2014 v obci Pliešovce okradnúť manželov, dôchodcov o ich celoživotné úspory a cennosti v celkovej škode predbežne ustálenej na sumu 10 624 eur,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

K dispozícii je aj popis hľadaného mladíka. Timotej je vysoký 170 cm, štíhlej postavy, má šedo – modré oči a tmavo hnedé krátke vlasy.

Policajti sa obracajú na občanov so žiadosťou o pomoc. „Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ dodala policajná hovorkyňa.

Policajti hľadajú Timoteja (18), je podozrivý z krádeže
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM