Jakub Forgács Krimi

FOTO: Tohto muža hľadajú zvolenskí policajti. Je na neho vydaný zatykač!

Dobre si pozrite fotku tohto muža. Po Michalovi (50) totiž pátrajú zvolenskí policajti. Polícia informovala, že sudkyňa na tohto muža vydala príkaz na zatknutie.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Tohto muža hľadajú zvolenskí policajti. Je na neho vydaný zatykač!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom mužovi menom Michal Hromoho (50) z Detvy. „Sudkyňa Okresného súdu Košice II. vydala na hľadaného príkaz na zatknutie pre prečin úverového podvodu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Podľa zistených informácií sa hľadaný už dlhšiu dobu nachádza v Bratislave na neznámom mieste, kde prespáva na ubytovni nezisteného názvu. Nie je ale vylúčené, že prespáva aj v iných mestách,“ pokračovala hovorkyňa.

Hľadaný bol podľa slov Faltániovej v minulosti opakovane obvinený z násilnej, sexuálnej aj majetkovej trestnej činnosti (sexuálne zneužívanie, znásilnenie, úmyselné ublíženie na zdraví, krádeže vlámaním, krádeže motorových vozidiel a krádeže v bytoch).

Polícia týmto žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

Zvolenskí policajti pátrajú po Michalovi (50): Takto vyzerá!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM