Jakub Forgács Krimi

FOTO: Vážna nehoda na ceste. Medzi zranenými aj Zvolenčanka a žena z okresu!

Na ceste sa v protismere zrazila Tatra s BMW. Jedným nárazom to však neskončilo. Podľa slov polície úradoval mikrospánok. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vážna nehoda na ceste. Medzi zranenými aj Zvolenčanka a žena z okresu!
Zdroj: Policajný zbor SR

„V stredu o 17:45 sa stala dopravná nehoda na ceste I/66, v katastri obce Slovenská Ľupča,“ uviedla pre náš spravodajský portál banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodič (55) z Podkoníc na nákladnom motorovom vozidle Tatra 810 jazdil v smere od Brezna na Banskú Bystricu. Pravdepodobne v dôsledku únavy dostal mikrospánok, s vozidlom prešiel do protismeru, kde ľavou prednou časťou zachytil ľavú časť BMW, ktoré viedol vodič (52) z okresu Poprad,“ pokračovala hovorkyňa.

„Následkom nárazu sa vozidlo BMW stalo neovládateľné a prešlo do protismernej časti vozovky, kde narazilo do vozidla Škoda Roomster, ktoré viedla vodička (67) zo Zvolena,“ povedala Faltániová so slovami, že Škodu následkom nárazu odhodilo mimo cestu v smere jazdy.

„Alkohol u vodičov zistený nebol, vodič BMW sa pri nehode zranil ťažko, vodička Škody a jej spolujazdkyňa (45) zo Sásy utrpeli ľahké zranenia,“ dodala hovorkyňa. Škody na vozidlách sú dohromady odhadnuté na 14 500 eur.

Zábery z miesta nehody si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii!

FOTO: Vážna nehoda so zranenými. K zrážke došlo medzi Bystricou a Breznom
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM