Jakub Forgács Krimi

FOTO: Vo Zvolene sa pri nehode vážne zranil cyklista. Polícia hľadá neznámeho vodiča

Cyklista utrpel pri páde ťažké zranenia hlavy. Hľadajú sa svedkovia aj vodič, ktorý podľa slov polície nedal cyklistovi prednosť v jazde.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vo Zvolene sa pri nehode vážne zranil cyklista. Polícia hľadá neznámeho vodiča
6
Galéria

„Okresný dopravný inšpektorát vo Zvolene sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri objasňovaný dopravnej nehody, ku ktorej došlo ešte 23. novembra 2017 o 8:20 na križovatke ulíc M.R.Štefánika a 29.augusta vo Zvolene,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Došlo tu k nehode – k pádu cyklistu. Jeho pád mal zapríčiniť neznámy vodič na osobnom motorovom vozidle Škoda Superb – combi alebo Škoda Octávia – combi, pravdepodobne tmavohnedej metalízy, neznámeho evidenčného čísla, ktorý cyklistovi nedal prednosť v jazde a ten pri páde na zem utrpel ťažké zranenia hlavy,“ pokračovala hovorkyňa.

„Doterajším objasňovaním tejto udalosti sa nepodarilo zistiť ani skutočnosť, či došlo k stretu vozidla s cyklistom,“ dodala Kováčiková so slovami, že prosia prípadných svedkov, ktorí by vedeli podať k danej veci akékoľvek bližšie informácie, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158.

V OBRAZOCH: Cyklista skončil s ťažkými zraneniami hlavy. Polícia hľadá vodiča
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM