Jakub Forgács Krimi

FOTO z miesta tragickej nehody pri Zvolene. Chodec neprežil zrážku s autobusom

Na ceste vyhasol život chodca! Podľa slov polície muža na priamom a osvetlenom úseku vo Zvolenskej Slatine zrazil autobus. Čítajte bližšie podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta tragickej nehody pri Zvolene. Chodec neprežil zrážku s autobusom
3
Galéria

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej prišiel o život chodec. „Dopravná nehoda sa stala v stredu (30.11.) o 22:45 hodine, na ceste I/16 vo Zvolenskej Slatine,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa.

"Podľa predbežných zistení k dopravnej nehode došlo tak, že vodič (50) autobusu Man zo Zvolena, viedol autobusom v smere od Detvy na Zvolen. Na priamom úseku cesty osvetlenej verejným osvetlením, z doposiaľ nezistených príčin prednou pravou časťou autobusu zrazil chodca zo Zvolenskej Slatiny (46).

„Chodec bol v tmavom oblečení, bez reflexných prvkov a prechádzal cez cestu mimo priechodu pre chodcov. Chodec pri dopravnej nehode utrpel vážne poranenia, na následky ktorých na mieste dopravnej nehody zomrel,“ povedala Faltániová so slovami, že u vodiča autobusu alkohol zistený nebol. U nebohého chodca bude prítomnosť alkoholu zisťovaná pri pitve.

„Škoda na autobuse je odhadnutá na 2-tisíc eur,“ dodala hovorkyňa. Do vyšetrovania dopravnej nehody bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta tragickej zrážky!

V OBRAZOCH: Zábery z miesta nehody, pri ktorej vyhasol život chodca (46)
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM