Jakub Forgács Krimi

FOTO: Zvolenskí policajti klepli po prstoch vášnivému pestovateľovi. Toto u neho objavili

V rodinnom dome a priľahlých budovách našli muži zákona drogy. Namiesto kvetín tu rástla marihuana.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zvolenskí policajti klepli po prstoch vášnivému pestovateľovi. Toto u neho objavili
7
Galéria

Vyšetrovateľ vo Zvolene obvinil muža (27) z Detvy zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. „Obvinený od presne nezistenej doby do 21. augusta v rodinnom dome a v priľahlých budovách prechovával marihuanu,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„21. augusta bola vykonaná domová prehliadka, pri ktorej bol zaistený väčší počet čerstvých zelených rastlín a takisto aj usušený rastlinný materiál. Tieto zaistené látky boli zaslané na expertízu. Expertíza potvrdila, že ide o marihuanu. Zo sušeného materiálu, ktorý bol o hmotnosti viac ako 327 gramu, by sa dalo vyrobiť 421 obvykle jednorázových dávok drogy,“ pokračovala hovorkyňa.

„Po vykonaní procesných úkonov bol spracovaný podnet na vzatie obvineného do väzby. Okresný súd vo Zvolene rozhodol o väzobnom stíhaní tohto obvineného, takže bol vzatý do väzby,“ dodala Faltániová so slovami, že za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na tri až desať rokov.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z domovej prehliadky u obvineného muža!

V OBRAZOCH: U muža z Detvy objavili marihuanu
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM