Stanislav Černák Rôzne

Happy VIDEO zo Zvolena boduje: Toľkoto ľudí videlo zábery za necelých 6 dní!

Fenomén, ktorý pohltil svet a našu planétu nakazil šťastím, nenechal sedieť so založenými rukami ani Zvolenčanov. Videoklip získal za necelých šesť dní po zverejnení už tisícky vzhliadnutí a čísla stále stúpajú.

Ilustračný obrázok k článku Happy VIDEO zo Zvolena boduje: Toľkoto ľudí videlo zábery za necelých 6 dní!
Zdroj: YouTube.com

Videá, ktorými opantal svet 41-ročný hudobník Pharrell Williams, vznikajú po celom svete a výnimkou nemohol byť ani Zvolen. Ako prví natočili podobný klip Parížania, skladba neskôr inšpirovala aj ľudí v Moskve, Barcelone, Amsterdame či Berlíne. Ambíciou zvolenského videa má byť hlavne to, že Zvolenčania sú jednoducho happy, a to nielen pred kamerou.

Vo videu počas viac ako štyroch minút uvidíte viaceré zaujímavé miesta vo Zvolene ako Pustý hrad, zvolenské námestie, pancierový vlak, ale aj môťovskú priehradu. Zvolenské video získalo za necelých šesť dní po zverejnení takmer 14 000 vzhliadnutí a čísla stále stúpajú. Pod videom sa rozprúdila búrlivá diskusia. V niektorých komentároch zaznieva kritika, no i chvála zvolenského klipu.

Pravdou však je, že tvorcovia happy videa zo Zvolena s ním prišli o niečo neskôr. „Mrzí nás, že sme sa do tohto projektu pustili neskoro, žiaľ pracovné vyťaženie nám v čase prepuknutia mánie nedovolilo ani len uvažovať o natáčaní. A aby toho nebolo málo, keď sme sa už rozhodli pustiť do realizácie odsunulo nás skoro 3-týždenné zlé počasie. Ťažké mračná, rozfúkané lístie a polámané konáre nepôsobia happy,“ povedal pre Zvolen 24 Matúš Gúgľava, jeden z autorov tohto videa.

Foto: ilustračné

Šťastné video zo Zvolena
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM