Marcel Mojžiš Hokej

HKM aj s českým veteránom: Tím posilnil Martin Výborný

Hokejisti spod Pustého hradu získali ďalšiu posilu! Po tom, čo do tímu zavítal brankár Marek Šimko, káder rozšíril aj český obranca Martin Výborný (36). Vedenie klubu si od českého veterána sľubuje veľa nielen na ľade, ale aj v kabíne.

HKM Zvolen sa dohodol na ročnej spolupráci s českým obrancom Martinom Výborným. Príchod 36-ročného veterána prezradil klubový web. Odchovanec plzenského hokeja, ktorý hájil farby Plzne, Českých Budějovíc či Třinca, dobre pozná aj slovenskú extraligu.

Jeho pôsobiskom v uplynulej sezóne bol MHC Martin, predtým obliekal dresy Slovana, Nitry a Skalice. „O Martina sme mali záujem už v závere uplynulej sezóny. Čo nevyšlo vtedy, podarilo sa teraz. Výborný bol najproduktívnejším obrancom Martina a veríme, že v podobnom duchu bude pokračovať aj vo zvolenskom drese. Veľa si od neho sľubujeme nielen na ľade, ale aj v kabíne, svojimi skúsenosťami by mal byť pre mužstvo jednoznačne prínosom,“ povedal generálny manažér HKM Zvolen Milan Čanky. Ďalšie novinky zo zvolenského hokeja sa dozviete [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.135729_Ak­tualne-zo-zimaku:-Zvolencanom-pomoze-novy-brankar]TU![/link]

zvolen24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM