Stanislav Černák Hokej

HKM definitívne už aj s Obšutom: Ak mu nepríde ponuka zo zahraničia, odohrá vo Zvolene celú sezónu

Hokejový obranca Jaroslav Obšut sa dohodol na pôsobení v extraligovom HKM Zvolen. Za úradujúceho majstra nastúpi 37-ročný zadák už dnes v domácom stretnutí proti Skalici.

Ilustračný obrázok k článku HKM definitívne už aj s Obšutom: Ak mu nepríde ponuka zo zahraničia, odohrá vo Zvolene celú sezónu
Zdroj: Webnoviny.sk

„Zmluva je postavená tak, že pokiaľ by si hráč našiel do konca roka niečo v zahraničí, náš klub ho uvoľní,“ prezradil podrobnosti dohody na klubovom webe generálny manažér HKM Milan Čanky a pokračoval, „Pokiaľ sa tak nestane, Jaro dohrá u nás celú sezónu.“

Vo Zvolene sa opäť stretla dvojica Július Šupler, Jaroslav Obšut. Hráč pôsobil pod vedením skúseného kormidelníka v minulej sezóne v ukrajinskom Donbase Doneck v KHL. „S Obšutom sme rokovali na podnet pána trénera Šuplera a podmienky zmluvy sú rovnaké, aké mal počas pôsobenia v našom klube v priebehu minulej sezóny,“ doplnil Milan Čanky.

Obšut odohral v tomto súťažnom ročníku za Zvolen už dve domáce stretnutia proti Žiline a Popradu. Zaznamenal v nich dva plusové body a dve trestné minúty. So Zvolenčanmi sa pripravoval viac týždňov a čakal, či sa mu naskytne možnosť pôsobiť v zahraničí. Vo Zvolene hral aj pred odchodom do Donecka, v ročníku 2012/2013 nastúpil za HKM na sedem stretnutí základnej časti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM