Nicole Regecová Hokej

HKM Zvolen potvrdil ďalšieho kanoniera: Útočník Zuzin zostáva

Správa, ktorá zaiste poteší mnohých fanúšikov hokeja. Peter Zuzin zostáva v drese HKM aj budúcu sezónu. Útočník tak potvrdil už aj oficiálnou zmluvou.

Ilustračný obrázok k článku HKM Zvolen potvrdil ďalšieho kanoniera: Útočník Zuzin zostáva
Zdroj: TASR

Hokejový útočník Peter Zuzin sa s vedením HKM Zvolen dohodol na pokračovaní vzájomnej spolupráce. Potvrdil to podpisom zmluvy len deň pred prvým „podovolenkovým“ zrazom tímu Josefa Tureka, informoval klubový web účastníka Tipsport Ligy.

Zuzin tak nadviaže na svoje pôsobenie z uplynulej sezóny, ktorú odštartoval v Třebíči, no už v novembri 2015 sa presunul pod Pustý hrad. Za HKM nastúpil 25-ročný krídelník v minulej sezóne Tipsport ligy v 35 zápasoch a pripísal si 11 bodov za sedem gólov a štyri asistencie.

„Suchú“ časť letnej prípravy absolvoval rodák zo Zvolena pod dohľadom kondičného trénera a od utorka sa pripojí k novoformujúcemu sa tímu HKM. „S pánom Čankym sme boli dohovorení už dávnejšie a dnes sme to dali oficiálne aj na papier. Teším sa na novú sezónu a kolektív, ktorý sa vo Zvolene buduje,“ uviedol po podpise kontraktu majster Slovenska v drese HKM z roku 2013.

Čítajte tiež:

Letecké dni na Sliači odhalili veľké lákadlo. Dočkáme sa strategického bombardéra B-52

Akcia, akú sme ešte nezažili. V Očovej budú pristávať parašutisti rýchlosťou 120 km/h

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM