Nicole Regecová Samospráva

HLASUJTE: Nová dlažba rozdelila Zvolenčanov. Čo si o červenom chodníku myslíte vy?

Červená dlažba v uličke v centre Zvolena vyvolala medzi obyvateľmi rozpor. Niektorým sa nepozdáva, iní si ju naopak pochvaľujú.

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Nová dlažba rozdelila Zvolenčanov. Čo si o červenom chodníku myslíte vy?
Foto: Nicole Regecová

Nedávno sme sa mohli tešiť z dokončenej rekonštrukcie chodníka v centre mesta. Ulička vedľa obchodného domu Prior, ktorá vedie z Námestia SNP na Kozáčeka, dostala nový imidž. No radosť netrvala dlho u všetkých obyvateľov. Novoosadená červená dlažba rozdelila Zvolenčanov na dva názorové tábory.

Aj na prvý pohľad na vydarenej rekonštrukcii našli niektorí chyby. „Je síce pekné, že to tu zrenovovali, ale keď už, tak mohli poriadne. Ten prechod zo sivého námestia na červené dlaždice je hrozný. Ako v cirkuse. Nerozumiem, prečo sa nemohol udržať rovnaký štýl aj v tejto ulici. Veď je to úplne centrum mesta,“ sťažuje sa okoloidúci Zvolenčan Marek (28).

Iní sa na situáciu pozerajú čisto pragmaticky a problém nikde nevidia. „Viete, podľa mňa je oveľa dôležitejšie, že sa človek nezabije na rozbitom chodníku, než to, akej farby je. Máme tu čisto a snáď aj tu ošarpanú stenu dajú do poriadku. Vyzerá to omnoho lepšie ako predtým. Veď červená je dobrá,“ smeje sa dôchodca Milan (73).

My sa preto pýtame vás. Ste s dlažbou zrekonštruovanej uličky pri Námestí SNP spokojní alebo červenú dlažbu vnímate ako tŕň v oku? Svoj názor môžete vyjadriť v hlasovaní pod článkom!

V priloženej galérii nájdete fotografie zrekonštruovanej uličky!

FOTO: Nová dlažba na námestí rozdelila Zvolenčanov
9
Galéria
Foto: Nicole Regecová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM