Jakub Forgács Hokej

Hokejistov HKM čaká netradičný súper. Sily si zmerajú s rozprávkovými bytosťami

Už o pár dní zvolenskí hokejisti vykorčuľujú na zápas roka. Pozrite, kedy si to rozdajú so súperom z ríše rozprávok!

Ilustračný obrázok k článku Hokejistov HKM čaká netradičný súper. Sily si zmerajú s rozprávkovými bytosťami
4
Galéria
Zdroj: TASR

Tradične tesne pred Vianocami tu máme „zápas roka“, v ktorom hokejisti HKM Zvolen znova nastúpia proti súperovi z ríše rozprávok a jednostranne pískajúcemu rozhodcovi Yetimu. Blížiaca sa akcia má v kalendári kultúrno-športových podujatí mesta Zvolen svoje stále miesto a získala si už nielen náhodných, ale aj skalných divákov.

Tí môžu aj tentoraz očakávať množstvo zábavy a pekných gólov, ale aj odpovede na niektoré zásadné otázky. Napríklad: nájdu v sebe „rytieri“ spod Pustého hradu ešte dostatok síl na zdolanie ťažkej, magickými silami obdarenej prekážky? „Vytečú“ Janovi Ťavodovi nervy a na ľade bude mela? Rozhodnú opäť originálne prevedené samostatné nájazdy? Oblečú si „rytieri“ biele, modré, alebo červené zápasové dresy?

V akom zložení vôbec vykorčuľujú do stretnutia? Za hokejový tím Zvolena nastúpilo počas doterajších šiestich rokov v najdôležitejšom zápase sezóny trinásť tipsportligistov a v sobotu 16. decembra k nim môžu pribudnúť ďalší. Hokejové divadlo pre malých aj veľkých fanúšikov začne o 11-tej hodine na mestskej ľadovej ploche na Námestí SNP. V prestávkach sú pre divákov pripravené súťaže o ceny.

Foto: ilustračné

HKM Zvolen v OBRAZOCH
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: HKM Zvolen
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM