Marcel Mojžiš Hokej

Hokejový turnaj vo Zvolene: Ťahákom Ukrajinci z KHL!

Na zvolenskom ľade sa budú až do soboty odohrávať atraktívne hokejové duely. Zimák pod Pustým hradom bude dejiskom Memoriálu Pavla Zábojníka. Na ňom sa predstaví šesť tímov, najväčším lákadlom je ukrajinský nováčik KHL Donbass Doneck.

V poradí už 14. ročník tradičného hokejového turnaja – Memoriál Pavla Zábojníka sa vo Zvolene bude konať od štvrtka do soboty. Spomedzi šiestich mužstiev by mal byť ťahákom ukrajinský nováčik KHL Donbass Doneck. Tím je vedený slovenským trénerom Júliusom Šuplerom. Jeho dres navyše obliekajú až traja Slováci – brankár Ján Laco (momentálne zranený) a obrancovia Peter Podhradský a Jaroslav Obšut.

[blockquote]Ďal­šími zahraničnými účastníkmi budú poľský KH Sanok, ukrajinský HC Berkut Kyjev a český prvoligový tím SK Kadaň. Domácu extraligu budú zastupovať HKM Zvolen a HC'05 Banská Bystrica.[/bloc­kquote] Po každom zápase príde na rad séria samostatných nájazdov, ktorá bude slúžiť ako pomocné kritérium pre určenie poradia. Víťazom turnaja sa stane mužstvo s najvyšším počtom bodov. Víťazný tím si po zápase pripíše na svoje konto dva body, za remízu bude jeden a prehra sa rovná nula bodov. Vlani sa víťazom turnaja stal český tím Piráti Chomutov.

zvolen24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM